Boek Onze kinderen doelbewust liefhebben

Doelbewust opvoeden

door wie, Wat en waarom?

Corrie Tolsma - Doelbewust Opvoeden - Stichting Doe maar

"Tijdens opvoedingscursussen die ik samen met mijn man Robert geef,
komen principes aan bod, die je in deze cursus en in het bijbehorende boek leert.
Wat daarbij opvalt, is dat het vrijwel direct kan worden toegepast
en grote positieve impact op de gezinnen heeft."

Corrie Tolsma

icon About

Het boek Doelbewust Liefhebben van Danny Silk heeft een grote invloed gehad op de opvoeding van mijn kinderen en vooral ook op mij als opvoeder. De kracht is dat je de kinderen leert verantwoordelijkheid voor het eigen handelen te nemen en keuzes maken.

Daardoor bereid je hen optimaal voor op het leven.

Het boek heeft me enorm geholpen om niet steeds een machtsstrijd aan te gaan met de kinderen. Wat komt dat ten goede aan de sfeer in huis! Door deze manier van opvoeden, zijn er zeer kostbare en diepe relaties met mijn kinderen ontstaan, die anders heel anders zouden zijn geweest.

Dit gun in jou ook. Dat is de reden dat ik deze cursus (gratis) aanbied.

icon About
Boek Onze kinderen doelbewust liefhebben

Bestel het boek bij de uitgever.

€ 16,95

Boek: Onze kinderen doelbewust liefhebben

In deze cursus gebruiken we dit boek. We raden je aan het boek aan te schaffen. Je kunt op de knop ‘bestel’ klikken en dan ga je naar de website van de uitgever.

De uitgever schrijft hierover:

“Onze kinderen doelbewust liefhebben laat zien hoe je de principes van het Koninkrijk van God en een hart dat uitgaat naar de Heer in je kinderen kunt planten. De eenvoudig toe te passen methode geeft je gereedschap om je kinderen op te voeden in de vreugde en de volheid van de Heer Jezus. (…)

Onze kinderen doelbewust liefhebben komt met voorbeelden, concepten, vaardigheden en ideeën die ouders helpen om angst bij hun kinderen te verminderen door niet langer straf als opvoedkundig instrument te gebruiken maar hun hart te versterken zodat zij hun bestemming zullen bereiken.

DANNY SILK is voorganger in de Bethel Gemeente in Redding, Californië, waar hij zich met name richt op het gezinsleven. Hij is ook voorzitter van de non-profit organisatie Doelbewust Liefhebben die zich bezig houdt met toerusten van gezinnen en gemeenschappen op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Hij en zijn vrouw, Sheri, hebben drie kinderen. Als huisgroepleiders en pleegouders hebben zij in het leven van meer dan 70 tieners een ouderlijke rol vervuld.